Kaisa-Johanna Yli-Tokola

Psykiatrinen sairaanhoitaja
Psykodynaaminen psykoterapeuttiopiskelija

Erityisosaamisalueeni: 

  •  Psykoterapia (koulutuksessa)

 

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja AMK, hallintotieteiden maisteri sekä ammatillisten aineiden opettaja. Sairaanhoitajaksi valmistuin vuonna 2005 Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja suuntauduin opinnoissani psykiatriseen hoitotyöhön. Minulla on vahva osaaminen psykiatristen ongelmien hoitamisesta monipuolisen työkokemukseni ansiosta, jota on kertynyt jo yli 15 vuotta. Viimeisen kahdeksan vuoden ajan olen työskennellyt esihenkilötehtävissä. Lisäksi minulla on työkokemusta ammattikorkeakoulun opetustehtävistä. Olen virkavapaalla OYS:n osastonhoitajan virasta, koska parhaillaan työskentelen asiantuntijana ODL:lla PALOMA3-osaamiskeskuksessa, joka on pakolaisten mielenterveystoimien valtakunnallinen kehittämishanke. Valmistelen terveyshallintotieteen väitöskirjaa ja opiskelen psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa.

 

Hoitosuhdetyöskentelyssä hyödynnän psykoterapeuttikoulutuksessa oppimiani psykodynaamisia menetelmiä ja sen vuoksi tapaan ensisijaisesti pitkäkestoiseen (2–4 vuotta) hoitosuhdetyöskentelyyn sitoutuvia potilaita. Tiivis (2 x / vko) ja pitkäkestoinen hoitosuhde mahdollistaa kasvun ja kehityksen aikana tulleiden sujumattomien vaiheiden uudelleen kokemisen ja työstämisen. Pääsemme yhdessä käsittelemään potilaan omia tunteita sekä sisäisiä ristiriitoja ja ongelmia siten, että sisäinen kasvu ja sopeutuminen eri elämäntilanteissa olisivat onnistuneita. Psykodynaamisessa hoitosuhdetyöskentelyssä keskitytään myös lapsuuden ajan kokemuksiin, koska menneisyys vaikuttaa ihmisen nykyiseen kokemusmaailmaan.

 

Koulutuspsykoterapiana toteutuva pitkäkestoinen hoitosuhdetyöskentely, josta laaditaan erillinen sopimus potilaan kanssa: 40 € / 45 min.

Koulutuspsykoterapiaa ei ole mahdollista saada Kelan kuntoutuspsykoterapiana, joten tämä on huomioitu hinnassa.

Sairaanhoitajan vastaanotto 64,50 € / h.

5 käynnin sarja 325€ (sisältää toimistomaksun)

10 käynnin sarja 550€ (sisältää toimistomaksun)

Laskutuksen yhteydessä hintoihin lisätään toimistomaksu. (Ei pakettihintaan)