Skip to content

Lehdistötiedote Oulun psykiatriakeskus avataan

Mielenterveyspalveluihin erikoistunut lääkäriasema Oulun Psykiatriakeskus avataan Ouluun Hintantielle keskiviikkona 25.11.2020.

Terveytesi Palvelut Oy / Oulun Psykiatriakeskus 09.11.2020, 20:00 

Oulun Psykiatriakeskus avataan Ouluun marraskuussa 2020 vastatakseen mielenterveyden hoidon kasvaneeseen tarpeeseen. Oulun psykiatriakeskusta ovat perustamassa kokeneet mielenterveyspalveluiden ammattilaiset.

Oulun Psykiatriakeskus perustetaan Ouluun Hinttaan, Kuusamontien välittömään läheisyyteen. Vastaanottohuoneita tulee neljä ja lisäksi järjestetään ryhmämuotoisia kursseja ja koulutuksia esimerkiksi mindfullnessista.

Haluamme tarjota monipuolisia palveluita psyykkisen hyvinvoinnin tueksi. Meillä työskentelee kokeneita erikoislääkäreitä aikuis-, nuoriso- ja päihdepsykiatrian erikoisaloilta. Lisäksi tarjoamme psykiatrisen sairaanhoitajan, psykoterapeutin, seksuaalineuvojan ja psykologin palveluita. Meillä on hieno porukka kasassa!”, sanoo Oulun Psykiatriakeskuksen psykiatrian erikoislääkäri Tuija Räisänen.

Oulun Psykiatriakeskuksen palvelut on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tukea elämään.

”Meillä voidaan toteuttaa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan edellytettävä arviointiprosessi kokonaisuudessaan. Keskuksessamme on mahdollista saada tasavirtastimulaatiohoitoa masennukseen psykiatrin arvion perusteella. Kaikki vastaanotot voidaan pitää lähi- tai etävastaanottona.” Suvi Lämsä, psykiatrian erikoislääkäri, kertoo.

On ollut ilo huomata, miten hyvin meidät on otettu vastaan. Haluamme olla luotettava toimija, johon niin asiakkaat kuin yhteistyökumppanit pystyvät luottamaan”, Jani Moilanen, psykiatrian erikoislääkäri, sanoo.

Lisätietoja

Tietoa julkaisijasta

Terveytesi Palvelut Oy / Oulun Psykiatriakeskus on luotettava lääkäri- erikoislääkäri ja terveyspalveluiden erityisosaaja, jonka palveluissa työskentelee lähes 20 alan ammattilaista. Tuotamme palveluita luottamuksellisesti niin lähi- kuin etäpalveluina. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Olemme Yhteiskunnallinen yritys. oulunpsykiatriakeskus.fi