Skip to content

Palvelut

Psykiatrin vastaanotto

Kaikissa mielenterveyteesi liittyvissä asioissa voit kääntyä luotettavien ja osaavien erikoislääkäriemme puoleen.

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto

Tarjoamme palveluitamme kaiken ikäisille keskusteluapua tarvitseville. Meille on tärkeintä Sinun henkilökohtaiset kokemuksesi ja tuntemuksesi mielesi hyvinvoinnista.

Psykologin vastaanotto

Psykologi tekee psykologisia tutkimuksia lääkärin lähetteen perusteella. Voit varata myös keskusteluajan psykologille mielenterveyteen liittyvissä asioissa.

Päihdepsykiatrin vastaanotto

Päihdelääkärin vastaanotolle voit tulla minkä tahansa päihteisiin, riippuvuuksiin tai mielenterveyteen liittyvän huolen takia.

Päihdeterapeutti

Päihdeterapeutin vastaanotolla voit keskustella päihderiippuvuuteen liittyvistä asioista, saat tukea muutosmotivaatioon sekä löytää elämääsi päihteettömiä ongelmanratkaisu keinoja.

Vieroitukset ja huumeseulat

Lääkärit ja päihdeterapeutit auttavat vieroittautumaan päihteistä ja muista riippuvuuksista.

Tasavirtastimulaatiohoito – Sooma

Aivojen tasavirtastimulaatio (transcranial direct current stimulation, tDCS) on masennuksen tehokas hoitomuoto. Meiltä saat kotona toteutettavan tasavirtastimulaatiohoidon nopeasti ammattilaisten tukemana.

Psykoterapiat

Toteutamme Kelan edellyttämiä psykoterapia-arvioita sekä Kelan kuntoutuspsykoterapioita. Meillä on myös tarjolla lyhytterapiaa ja kriisiterapiaa.

Seksuaalineuvojan vastaanotto

Seksuaalineuvonta on seksuaalisuuteen liittyvää neuvontaa, tiedon jakamista ja ohjausta. Seksuaalineuvonnan tarkoituksena on tarjota tukea ja tilaisuus keskustella

Toimintaterapeutti

Psykiatrisen toimintaterapian tavoitteena on tukea ihmisen psyykkistä voimaantumista, osallistumista ja suoriutumista elämänsä eri osa-alueilla.

Koulutuspsykoterapia

Koulutuspsykoterapeuttimme opiskelee Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi ja tarjoaa koulutuspsykoterapiaa osana psykoterapeutin opintoja.

Koulutukset ja kurssit

Tarjoamme koulutuksia laajasti terveyden- ja sosiaalihuollon eri ammattilaisille psykiatrian, päihdelääketieteen, yleislääketieteen, geriatrian ja työhyvinvoinnin aloilta.