Seksuaalineuvojan vastaanotto

Seksuaalineuvonnassa käydään läpi seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä ja seksielämän erilaisia häiriöitä. Seksuaalisia häiriöitä voivat olla mm. muutokset seksuaalisessa halukkuudessa, kiihottumisvaikeudet, erektio- ja siemensyöksyhäiriöt (herkkä tai viivästynyt siemensyöksy), yhdyntäkivut tai orgasmivaikeudet. Seksuaalineuvonnassa on mahdollisuus puhua luottamuksellisesti seksuaalisuuteen liittyvistä asioista ja ongelmista.  Neuvonnassa voit keskustella mm. sukupuoli- ja seksuaali-identiteetistä, nuoruusikään liittyvistä kysymyksistä sekä ikääntymisen ja erilaisten sairauksien vaikutuksista seksuaalisuuteen.

Seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet ovat muuttuvia ja läpi elämän kehittyviä. Suurien elämänmuutoksien, kuten esimerkiksi raskauden, vanhemmuuden, parisuhteen päättymisen tai muiden menetysten kohdalla muutokset ovat tavallisia. Tällöin on hyvä päivittää omaa tilannettaan yhdessä seksuaalineuvojan kanssa. Seksuaalineuvojan vastaanotolle on mahdollista hakeutua yksilö- tai paritapaamiselle.

 

Seksuaalineuvontaan on hyvä hakeutua, kun jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia mietityttää, tuottaa haasteita omassa elämässä tai heikentää elämänlaatua. Seksuaalineuvontaan on tervetullut jokainen iästä, sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Älä jää asiasi kanssa yksin, jokainen kysymys on tärkeä!

Vastaanotto on mahdollista pitää etävastaanottona tai lähivastaanottona osoitteessa Hintantie 95, 90650 Oulu.