Skip to content

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)

Palaudu työstressistä…

                 Kuuntele kehoasi…

                                   Paranna unenlaatuasi…

                                                    TÄRISE stressi pois!

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on stressinpurkumenetelmä, jolla voi rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä parantaa unenlaatua. TRE® vahvistaa itsetuntemusta ja voimistaa läsnäolemisen kokemusta omassa kehossa. TRE-harjoittelua käytetään myös traumojen hoidossa. TRE-ohjaajan opastamien liikkeiden avulla kehossa käynnistyy luonnollinen lihasten tärinänä ilmenevä palautumisprosessi ja keho löytää tasapainoisempaan tilaan. TRE® laskeekin stressihormoneiden tasoa kehossa heti ensimmäisen harjoituskerran jälkeen ja on tehokas itsehoitomenetelmä myös jatkossa.

Kenelle: Ryhmä soveltuu kaikille henkilöille, jotka kokevat kuormittuneisuuden tunnetta kehossaan ja olemisessaan sekä ammattihenkilöille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa. Tervetulleita ovat myös jännittäjät ja stressaajat, paljon liikkuvat/urheilijat sekä kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.

TRE® ei sovellu välittömästi leikkauksien tai vakavien sairauksien (esim.sydäninfarkti) jälkeen, epilepsiaa sairastaville, vakavista psyykkisistä sairauksista kärsiville. Raskaana oleville TRE:tä ei myöskään suositella.

 

Osallistumismaksu: 168,50e, sisältäen koulutusmateriaalin, harjoitteet sekä itsenäiseen harjoitteluun valmentamisen. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa, 1½ h kerrallaan. Seuraava ryhmä:

1.2.2022 alkaen. Kokoontuu viikottain

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: marika.nieminen@oulunpsykiatriakeskus.fi